fbpx

Sri Chinmoy
20km-es Éjszakai Úszás

Székesfehérvár

Versenyszervező: Versenyünk a Sri Chinmoy Alapítvány szervezésében és támogatásban kerül megrendezésre non-profit jelleggel, szponzorok bevonása nélkül. Versenyszervezőink, Sri Chinmoy filozófiájával összhangban, anyagi juttatás nélkül, de mégis örömtelien végzik munkájukat.

Versenyünk filozófiája: A verseny rendezésnek célja nem az anyagi haszonszerzés, hanem egy a belső békén és kiegyensúlyozottságon alapuló, sportos életmód bemutatása, amely a belső erőnk mozgósításával segít a határaink kitolásában és folyamatos öntúlszárnyalásra ösztönöz.

A verseny helyszíne: Csitáry G. Emil Uszoda és Strand, 8000 Székesfehérvár Mészöly Géza u. HRSZ187. A verseny a belső medencében zajlik. 50m-es feszített víztükrös, fedett uszodában. 

Nevezés: A weboldalunkon található nevezési felületen történik. A felületet összekötöttük az OTP (Simplepay) bankkártyás fizetési rendszerével is. Az adatok kitöltése után a rendszerünk pontosan kiszámolja a nevezési díjat, amit rögtön bankkártyával ki is kell fizetni. (átutalásos fizetésre nincs lehetőség)

A sikeres nevezés, fizetés után automata visszaigazoló levelet küldünk és nevezésed is rögtön meg is fog jelenni a weboldalunkon elhelyezett nyilvános nevezési listában.

Nevezési felület: http://www.srichinmoymaraton.hu/nevezes-a-sri-chinmoy-maratonra/

Létszámkorlát: Az uszoda befogadóképessége miatt 6 db egyéni, 6 db páros és 20 db 3 vagy több fős csapat nevezést tudunk befogadni. A nevezéseket a sikeresen leadott nevezések sorrendjében fogadjuk be. (Sikeres nevezésnek csak a kifizetett nevezés számít)

Sikeres nevezők listája itt: http://www.srichinmoymaraton.hu/versenyzok-listaja-2/

Díjazás: Egyéni és csapat kategóriák 1. helyezettjeit serleggel (csapatoknál 1db serleg/csapat) jutalmazzuk. Illetve minden egyéni és csapat induló elektronikus emléklapot kap majd.

Beúszóérem: Minden egyéni és csapat versenyző beúszó érmet kap!  Idén is nívós, festett fémöntvény éremre számíthattok, gyönyörű vastag szalaggal.

Verseny póló: A nevezési díj magában foglal minden versenyző számára egy pólót is, elől-hátul nyomással és a már megszokott inspiráló Sri Chinmoy idézettel. Verseny pólót a nevezéskor megadott pólóméretben készítjük el. 

A verseny résztvevői: Egyéni úszók, páros és 3 vagy több fős csapatok. A versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt. 18 év alatti indulóknál írásbeli szülői hozzájárulás szükséges

Szülői nyilatkozat (kiskorú nevezése esetén szükséges)

Rajt: 2022.10.21. 20:00 h

Szintidő: 9 óra

A verseny a 20km teljesítésével zárul, de legkésőbb 2022.10.22 05:00-kor be kell fejezni az úszást.

Nevezési, eredményhirdetési kategóriák

  • Egyéni férfi – 20km
  • Egyéni női – 20km
  • Páros férfi – 20km 
  • Páros női – 20km 
  • Csapat férfi – 20km (3-7 fős csapatok)
  • Csapat női – 20km (3-7 fős csapatok)

A 2 fős és a 3-7 fős csapatok külön kategóriában versenyeznek. Vegyes nemű csapatokat a férfi kategóriában értékeljük.

Nevezési díj:

  • Egyéni: 19.500 Ft,
  • Páros: 28.500 Ft
  • Csapat: 29.500 Ft (3 főig) + 8.500 Ft minden további fő esetén.

Módosítások, törlések:

  • Ha nevezésedet, később bármilyen okból módosítani szeretnéd, akkor kérjük, írj e-mailt a srichinmoymaraton@gmail.com címünkre a módosítási igény pontos leírásával. Amennyiben a módosítás a csapat létszámát és így a nevezési díj összegét is érinti, akkor egyedi elbírálásban fogunk róla döntést hozni. Nevezési díj különbözet a helyszínen kell rendezni.
  • Ha nevezésedet, később bármilyen okból töröltetni szeretnéd, akkor kérjük, írj e-mailt a srichinmoymaraton@gmail.com címünkre. Törlés esetén a nevezési díjat nem adjuk vissza.
  • Nincs átjárás a kategóriák között! Ha pl. sikeresen beneveztél Egyéni kategóriába, majd rájössz, hogy inkább 2 fős csapat kategóriába indulnál, akkor arra nincs lehetőség.

Segítők: 2000,-Ft/fő hozzájárulást fizetnek az étkezésért, a helyszínen alvási lehetőség biztosított. Hálózsák és polifoam szükséges.

Ellátás, frissítés: A verseny alatt állandó svédasztalos büfét biztosítunk. Étel: Meleg leves, szendvicsek, sós mogyoró, alma, banán, sütemények stb. (Az ételek húsmentesek) Ital: Izotóniás ital, meleg tea, víz.

A verseny lebonyolítása: 20:00 – 5:00-ig. Eredményhirdetés a dobogós versenyzők beérkezését követő 30 perc múlva. Az egyéni úszók a medencét tetszés szerint elhagyhatják.  Csapatoknál 30 percenként van lehetőség a váltásra. Ez fixen minden egész és fél órakor lehetséges csak. Az úszók sorrendje szabadon változtatható. 

Korlátozások: A versenyen neoprén ruha, uszonyok és tenyérellenállások nem használhatók. Úszósapka használata kötelező! Az úszósapkát minden esetben a rendezők biztosítanak! Saját sapkával nem lehet a versenyen részt venni. Csapatoknál azonos színű sapka viselése kötelező. További információ: Horváth Mária: +36 20 613 2535; srichinmoymaraton@gmail.com